Vrienden van

De Stichting Vrienden van het Stadshospice Utrecht maken het mogelijk om net dat beetje meer te bieden aan de gasten van het Stadshospice. 

De gasten bevinden zich in de eindfase van hun leven en de Vrienden voegen daar graag nog iets toe in die fase. De vrijwilligers en verpleegkundigen bieden hen liefde, zorg en aandacht. En uw bijdrage helpt ons daarbij. Want daarmee kunnen we onder andere gasten helpen die hun eigen bijdrage niet kunnen betalen. Om een extra familiebed aan te schaffen, een tweede zorg-badkamer te bouwen of om gewoon wat vaker een bloemetje naast het bed te kunnen zetten.

Kortom, uw bijdrage helpt om iets waardevols toe te voegen aan de eindfase van het leven van onze gasten. 

Word ook Vriend van. Doneer hier.

 

Wat het hospice reeds realiseerde met behulp van donaties:

Het hospice is in 2021 uitgebreid met twee gastenkamers, een huiskamer en een luxe badkamer met hoog/laag bad.
Daarmee is er nu plaats voor zes gasten.

Ook is de tuin opnieuw ingericht en rolstoeltoegankelijk. Het terras is vergroot, er is een veranda om buiten ook overdekt te kunnen zitten, een schuur, een kruiden/groentetuintje en er zijn verschillende zitplekjes gecreëerd. 

Wij zijn blij met de hulp die De Kroon facilitaire diensten ons heeft aangeboden namens hun opdrachtgever Ingram Micro om ten tijde van de coronacrisis in 2020 de vrijwilligers te helpen een optimale uitvoering van de schoonmaak te blijven realiseren. 

logo richard hoogland fonds Ook het Richard Hoogland Fonds sponsort het Stadshospice.

In 2019 is het hospice opgefrist en heringericht. Dit is mede mogelijk gemaakt door onder andere de onderstaande sponsoren:

————————————————————————————————————————————-

Naam:  Stichting Vrienden van Stadshospice Utrecht
RSIN: 863942805
Adres: Kanaalstraat 200A, 3531 CR Utrecht
Email: vrienden@stadshospiceutrecht.nl
Bankrekening: NL98 RABO 0306.7797.06
KVK: 86361449
Stichting Vrienden van Stadshospice Utrecht is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)

Via deze link is het beleidsplan te downloaden. Hierin is o.a. de volgende informatie opgenomen: de bestuurssamenstelling, het beloningsbeleid (bestuurders worden niet betaald), de doelstelling van de Stichting en de aanpak fondswerving. 
Hier vindt u het Publikatieplicht ANBI boekjaar 2022 (1) en de Balans en Staat van Baten en Lasten 2022 (1) over 2022.