Vervolgpagina-bermuurderweerd

Vrienden van

Wilt u ons financieel steunen? Dan kunt u een eenmalige gift overmaken of donateur worden. Als u donateur wilt worden, wijzen wij u graag op de mogelijkheid van een periodieke schenking. Hiermee legt u uw giften voor vijf jaar vast. Zo’n periodieke schenking is (anders dan een gewone gift) volledig aftrekbaar van uw belastbaar inkomen. U geeft dus meer dan het u kost. Het Stadshospice Utrecht heeft de ANBI-status. Dat betekent dat wij geen belasting hoeven te betalen over de schenkingen die wij ontvangen en dat donateurs hun gift in bepaalde gevallen kunnen aftrekken van de belasting.

In 2021 is het hospice uitgebreid met twee gastenkamers, een huiskamer en een luxe badkamer met hoog/laag bad. Per 1 januari 2022 hebben we nu officieel plaats voor zes gasten.

Daarnaast is de tuin helemaal opnieuw ingericht en rolstoeltoegankelijk gemaakt. Het terras is vergroot, er is een veranda om buiten ook overdekt te kunnen zitten, een grote schuur, een kruiden/groentetuintje en er zijn verschillende zitplekjes gecreëerd. 

We zijn alle sponsoren die hieraan hebben bijgedragen buitengewoon erkentelijk. 

Wij zijn blij met de hulp die De Kroon facilitaire diensten ons heeft aangeboden namens hun opdrachtgever Ingram Micro om ten tijde van de coronacrisis in 2020 de vrijwilligers te helpen een optimale uitvoering van de schoonmaak te blijven realiseren. Heel hartelijk dank!

logo richard hoogland fonds Ook het Richard Hoogland Fonds sponsort het Stadshospice.

In 2019 is het hospice opgefrist en heringericht. Dit is mede mogelijk gemaakt door onder andere de onderstaande sponsoren:

Roparun

Ars Donandi / Yske-Walther fonds

Kansfonds

Oranjefonds

Stichting Voorzorg Utrecht

RCOAK

 


 

Heeft u vragen of behoefte aan een persoonlijk advies? Neem gerust contact op.

Donaties en giften kunt u overmaken op:
NL47INGB 0004 5087 04
t.n.v. Stichting Hospice Utrecht
RSIN-nummer 809411271in

Word vrijwilliger

Wilt u vrijwilliger worden bij ons dan horen wij graag van u: Stadshospice Utrecht zoekt mensen met een groot hart.
> Lees verder