Liefde, zorg en aandacht

Onze gasten bevinden zich in de eindfase van hun leven en wij voegen graag nog iets toe in die fase. Liefde, zorg en aandacht voor onze gasten en hun naasten is ons grootste goed. En uw bijdrage helpt ons daarbij. Want daarmee zijn we onder andere in staat om gasten die hun eigen bijdrage niet kunnen betalen, toch te ontvangen. Om een extra familiebed aan te schaffen, een tweede zorg-badkamer te bouwen of om gewoon wat vaker een bloemetje naast het bed te kunnen zetten.

Kortom, uw bijdrage helpt om iets waardevols toe te voegen aan de eindfase van het leven van onze gasten.

Word Vriend van het Stadshospice Utrecht!

Naam:  Stichting Vrienden van Stadshospice Utrecht
RSIN: 863942805
Adres: Kanaalstraat 200A, 3531 CR Utrecht
Email: vrienden@stadshospiceutrecht.nl
Bankrekening: NL98 RABO 0306.7797.06
KVK: 86361449
Stichting Vrienden van Stadshospice Utrecht is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)

Via deze link is het beleidsplan te downloaden. Hierin is o.a. de volgende informatie opgenomen: de bestuurssamenstelling, het beloningsbeleid (bestuurders worden niet betaald), de doelstelling van de Stichting en de aanpak fondswerving  

Toelichting jaarverslagen Stadshospice Utrecht
Van oorsprong bestaat het Stadshospice uit 2 stichtingen: Stichting Thuis Sterven Utrecht opgericht in 1987 en Stichting Hospice Utrecht opgericht in 2002.

Per januari 2019 communiceren beide stichtingen onder 1 naam: Stadshospice Utrecht (Thuis en In ons huis) Formeel blijven de stichtingen gescheiden. In de jaarverslagen ziet u dit terug.

2023

Stadshospice Utrecht jaarverslag – 2023

Doneer hier