Vervolgpagina-bermuurderweerd

Vrijwilliger worden

Wilt u graag iets betekenen voor mensen die niet lang meer te leven hebben? Vrijwilligers zijn bij ons altijd welkom. Ervaring in de gezondheidszorg is niet nodig. Wat we wél vragen is een warm hart en respect voor onze gasten en het proces dat zij doormaken.

Wat verwachten we van u?
Vrijwilligers die in het hospice willen werken, moeten wekelijks twee keer vier uur inzetbaar zijn, waarvan minimaal eens per vier weken een nacht. U kunt ook uitsluitend nachtdiensten draaien. Bij ons doen alle vrijwilligers hetzelfde. We hebben dus geen speciale ‘tuinvrijwilligers’ of ‘huishoudvrijwilligers’ of ‘kookvrijwilligers’. Voor vrijwilligers die terminaal zieke stadsgenoten thuis willen ondersteunen, hanteren we geen minimum beschikbaarheid.

Wat bieden wij u?
Nieuwe vrijwilligers krijgen een introductietraining en lopen eerst een poosje mee. Daarna worden ze persoonlijk begeleid door coördinatoren. Bij het hospice is veel ruimte voor intervisie en scholing op praktisch en emotioneel gebied.

Wilt u (misschien) vrijwilliger worden?
Wij willen graag kennis met u maken en laten met liefde ons mooie hospice aan u zien. Bel of mail ons voor een afspraak.

Wordt donateur

Ik wil donateur worden
Voor het in stand houden van de vrijwilligerszorg is zijn wij naast subsidiegelden afhankelijk van giften, donaties en legaten. Wilt u ons steunen?
> Lees verder