Vervolgpagina-bermuurderweerd

Hoe meld ik mij aan?
Voor aanmelding of meer informatie kunt u ons mailen of bellen. We komen graag langs om samen te bekijken welke hulp er nodig is.

Wat kost het?

Bij u thuis
Voor een vrijwilliger thuis of in het verpleeghuis hoeft u niets te betalen.

In ons huis
Onze gasten betalen een eigen bijdrage van 40 euro per dag. Veel zorgverzekeraars vergoeden hospicezorg via de aanvullende verzekering. Als dit bij u zo is, declareren wij de kosten rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar. Gasten die geen aanvullende verzekering hebben, krijgen de factuur thuisgestuurd. Wilt u graag in ons hospice verblijven, maar heeft u geen aanvullende verzekering en kunt u de eigen bijdrage niet zelf betalen? Neem dan contact met ons op. We zoeken graag samen met u naar een oplossing.

Kan ik een keer komen kijken?
Normaal gesproken bent u van harte welkom om een keer te komen kijken. Helaas moeten we in deze periode het aantal mensen dat in huis komt waar mogelijk zien te beperken. Dat betekent voor nu dat we geen bezichtigingen houden. 

Hebt u vragen, bel of mail ons. We beantwoorden uw vragen graag.

Word vrijwilliger

Wilt u vrijwilliger worden bij ons dan horen wij graag van u: Stadshospice Utrecht zoekt mensen met een groot hart.
> Lees verder

Word donateur

Voor het in stand houden van de vrijwilligerszorg is zijn wij naast subsidiegelden afhankelijk van giften, donaties en legaten. Wilt u ons steunen?
> Lees verder